HET BEDRIJF

Het timmer- en onderhoudsbedrijf is in 2015 opgestart door eigenaar Gerard Jonker. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest voor diverse aannemers was het tijd voor een nieuwe stap: een eigen zaak.

Gerard is bij iedere klus betrokken. Bij grotere klussen wordt er versterking bij gehaald, een vast team van timmerlieden en zzp-ers. Allemaal echte vakmannen met oog voor kwaliteit. Vakwerk afleveren is voor eigenaar Gerard het allerbelangrijkst.

Kenmerkend aan het bedrijf is de betrokkenheid bij klanten, het oog voor detail en inlevingsvermogen. “Door jarenlange ervaring weet ik tegen welke problemen u aan kunt lopen bij een verbouwing. Ik denk mee en adviseer u graag. Ik en mijn team houden u goed op de hoogte van de werkzaamheden en gaan netjes om met uw woning. We voeren ons werk uit met aandacht, zorg en precisie. Zodat het netjes wordt. Zoals we het thuis ook zouden willen hebben.”

OVER GERARD

Gerard Jonker heeft tientallen jaren ervaring in timmer- en onderhoudswerk. Tevens is hij 10 jaar werkzaam geweest in de bouw van woonboten. Hierdoor is hij zeer ervaren in werkzaamheden aan woonboten en arken, terrassen, omlopen en afmeersystemen.

Hij heeft een voorliefde voor het vakwerk van vroeger en dit is terug te zien in zijn werk. Gerard is een mensenmens, betrouwbaar, flexibel en een echte perfectionist.

06 22967631