U kunt bij mij aankloppen voor diverse middelgrote projecten, zowel binnen als buiten, in Grou en omgeving. Denk hierbij aan verbouwingen, renovatieklussen en onderhoudswerkzaamheden. Van timmerwerk tot het doorbreken van muren, isoleren van woningen, plaatsen van kozijnen, Velux dakramen, tuinschuren en veranda’s. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in onderhoud en werkzaamheden aan woonboten, woonarken en afmeersystemen. Heeft u een klus die u liever uitbesteedt? Neem even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

HET KOSTENPLAATJE 

We zullen altijd starten met een goede inventarisatie van wat er moet gebeuren. Dit kan telefonisch of ik rijd even langs. Op basis van uw wensen maak ik een inschatting van het benodigd aantal manuren en materiaal. Vrij snel ontvangt u hiervan een offerte. Na uw akkoord gaat mijn team aan de slag. Klus afgerond en vielen de kosten mee? Dan wordt dit uiteraard verrekend op de factuur. 

Offerte opvragen
WAAROM UITBESTEDEN?

Ziet u als een berg op tegen een klus of heeft u niet de benodigde kennis, materialen en gereedschappen? Draag het over aan een specialist. Ik neem uw klus met plezier uit handen en zorg dat het werk netjes en snel wordt uitgevoerd. Dat bespaart u tijd en zorgen. 

Liever beeld dan woorden? Bekijk een aantal recente projecten of kijk eens op Facebook.